Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Задача светлина
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON Професионална данък лампа
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Хигиена и чистота трябва да бъде първи приоритет на ноктите и нокти дизайн. В допълнение важни точки включват упражнения и правилния материал и инструмент. Оборудване и лека работа включва много ноктите салон на всяко бюро. Работната маса трябва да бъде подредено и ясно дизайн. Местоположението на модела или дизайн на нокти правилно, за да работи, е достатъчно и добро осветление. Нашите нокти-ЕОН професионални работното място лампа осветява работна зона и осигурява перфектна визия. От фар за работа можете да видите неравности на ноктите, както и най-малката нередности в нокти дизайн. Лампата е специално създадена за нокти дизайн работа. Това че тя е напълно съвпадащи предотвратява разсейващи Размисли върху ноктите. В лампата 20-вата тръба осигурява необходимите осветление. Вие ще получите замяна тръба доставени до лампата. Нашата работа настолни лампи са произведени в съответствие с най-високо европейско качество насоки какво ви best гарантирано качество. Ние предлагаме дългогодишен опит като продуцент. Убедете се сами на нашите продукти и най-доброто осветяване бюрото си с нашата работа лампа. Вие ще може да подобри резултатите си в ноктите дизайн и моделиране и се ядоса, че не сте много по-рано използвали лампата за вашата работа!

Измервания
+
0.754 Метър (m)
0.319 Метър (m)
0.068 Метър (m)
Инструкции
+
Перфектният и шикозен помощник в дизайна на нокти. С негова помощ ще имате достатъчно светлина, от която се нуждаете при обработката на маникюра.
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.8
Преглед
5
43
4
11
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен