Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Задача светлина
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON LED Работа лампа е икономичен и светлина в същото време
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Хигиена и чистота трябва да бъде първи приоритет в дизайн на нокти и ноктите мода в състояние.
В допълнение включва упражнения и правилния материал, както и инструмента за най-важните точки. Оборудване и лека работа включва много ноктите салон на всяко бюро. Лампата е най-важният прибор на Workbench. За ноктите и нокти дизайн правото осветление е от съществено значение да бъде в състояние да работи перфектно. Нашите NAIL-ЕОN LED Работа лампа ви предоставя перфектни условия на труд и ще запали пътя си към красива модел слоеве. LED светлина е отблясъци и нисък излъчване. Бял ярки LED технология постига стойности на експозиция, като само дневна светлина. Следователно целия работен плот може да бъде напълно осветени.
Лампи имат предимството, че те се развиват без топлина LED. Те затова са предопределено за ноктите, защото няма опасност от изгаряния. За нокти Стилистите и клиенти работят под лампата е еднакво приятно. Тъй като няма прах е привлечен от самия фар, почистването е лесно и няма отрицателни ефекти. UV гел може да не се втвърдява от липсващата топлина. Ние предлагаме продукти на най-високо качество, които отговарят на високите изисквания на Европейския стандарт. Вижте сами и вече негодуват това лошо осветление на бюрото си. Оставете светлина отида на с нашите NAIL-ЕОN LED светлина на работното място.

Измервания
+
0.754 Метър (m)
0.319 Метър (m)
0.068 Метър (m)
Инструкции
+
Тъй като по самата лампа не полепва прах, почистването е лесно и просто. С помощта на тази лампа напълно се осветява цялата повърхност на работната маса.


Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.9412
Преглед
5
16
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен