Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Козметика / СПА продукти
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Педикюр чехли са подходящи особено между лечения
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Крака е важна точка в козметичната промишленост, която често доста занемарена. Лечение на себе си и вашите клиенти пълна педикюр и грижа за краката с всичко включено. За времето между лечения, особено след подножието баня перфектни инструменти са нашите педикюр чехли.
Съществуващите пяна toe сандали са удобни и достъпни в много цветове. Всяка предлагат собствен чифт обувки, вие трябва да дезинфекцират по желание на клиента, но само за тези клиенти, или използвайте чехъл като еднократна. Вашите клиенти трябва да се случи с обувките директно на земята. Единствено гума е противоплъзгаща и предлага перфектно сцепление дори и на по-гладки подове като плочки. Изберете любимите си цветове от много цветове и по този начин донесе цветен пигмент в ноктите или Козметичен салон.
Намери чехли в нашата обширна продуктова гама, освен игрище педикюр и всичко друго необходимо за педикюр и подножието грижи. Носим всичко за ноктите салон и много продукти от областта на козметиката. Разбира се дори и от нас и нашите услуги. Вие ще бъдете напълно изумени.
В допълнение към опитен производител можем да ви предложим продукти от най-високо качество, които са предмет на европейските стандарти и са произведени в последното състояние на UV гел изследвания.

Измервания
+
0.24 Метър (m)
0.115 Метър (m)
0.006 Метър (m)
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен