Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Козметика / СПА продукти
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

СПА продукти

Парафин СПА продукти Парафин
от 5,98 € *
Парафин чанта баня пластмаса СПА продукти Парафин чанта баня пластмаса
2,78 € *
NAIL-EON Парафинов восък комплект СПА продукти NAIL-EON Парафинов восък комплект
57,79 € *
YOUMAXX педикюр комплект СПА продукти YOUMAXX педикюр комплект
от 5,41 € *
YOUMAXX cпа маникюр ръка баня СПА продукти YOUMAXX cпа маникюр ръка баня
16,56 € *
Парафин баня ръкавици без пръсти СПА продукти Парафин баня ръкавици без пръсти
6,78 € *
YOUMAXX Комплект на маникюр и педикюр СПА продукти YOUMAXX Комплект на маникюр и педикюр
от 5,58 € *
YOUMAXX FEEL STONED - горещи камъни СПА продукти YOUMAXX FEEL STONED - горещи камъни
от 38,32 € *
Парафинови обувки восък баня СПА продукти Парафинови обувки восък баня
6,78 € *
YOUMAXX восък СПА продукти YOUMAXX восък
от 5,52 € *
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Восък топъл СПА продукти YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Восък топъл
52,08 € *
YOUMAXX Педикюр чехъл 12 двойки СПА продукти YOUMAXX Педикюр чехъл 12 двойки
от 18,22 € *
YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - Ленти за депилация СПА продукти YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - Ленти за депилация
13,01 € *
YOUMAXX 100 бр дървена шпатула восък СПА продукти YOUMAXX 100 бр дървена шпатула восък
от 2,48 € *
YOUMAXX лек аромат масло СПА продукти YOUMAXX лек аромат масло
6,70 € *
YOUMAXX аромат светлина СПА продукти YOUMAXX аромат светлина
17,25 € *
nded Pedicure Chair - Добре изглежда с комфорт СПА продукти nded Pedicure Chair - Добре изглежда с комфорт
1.019,29 € *
За да превърнете СПА процедурата в отпускащо удоволствие
СПА е другата дума за добро здраве и рекреация. Благодарение на една СПА процедура можете да си позволите малко бягство от ежедневието. Независимо дали става въпрос за масаж, маникюр, педикюр, сауна, парна баня или козметична процедура – всичко, което допринася за свалянето на напрежението и благосъстоянието, се обединява под общото понятие СПА. При това наред със самата процедура, решаваща роля играят също и атмосферата, и използваните помощни материали. Процедурата в козметично студио е само наполовина толкова отпускаща, ако хавлиените кърпи са твърди и дращят, а масажът с горещи вулканични камъни губи своето благотворно влияние, ако камъните не са с правилната температура. Затова ние Ви предлагаме селекция от аксесоари за СПА, с които можете да превърнете процедурите в истинско удоволствие.

Независимо дали за професионално приложение в салона или за лична употреба вкъщи - всички наши продукти са предназначени да осигурят релаксиращо СПА преживяване. Релаксацията се постига толкова лесно. Нашите аксесоари за педикюр и маникюр улесняват работата и предлагат допълнителен комфорт, за да може процедурата да протече колкото е възможно по-приятно. Козметичните ни аксесоари също отговарят на тези високи изисквания. При масажа с вулканични камъни Вие и Вашите клиенти можете да постигнете максимално удоволствие за душата с идеално темперирани камъни от нашия подгряващ съд. Така ежедневието, а може би дори и проблемите могат да бъдат забравени за един блажен момент. Животът може да бъде толкова хубав, а осъзнатата радост от живота се подпомага ефективно с нашите аксесоари за СПА.

СПА процедурите служат не само за отпускане и сваляне на напрежението от тялото, а са също и балсам за душата. Припреният ход на живота се забавя за миг и потича в спокойно русло. Особен принос за това има атмосферата. Това състояние на покой и релаксация може да бъде постигнато само в приятна и спокойна среда. Нашите аксесоари за СПА отговарят на тези изисквания и са с изчистен и стилен дизайн, така че да се впишат в помещения с всякаква концепция. Убедете се сами в нашия СПА магазин и си направете виртуална шопинг разходка из нашите оферти – съвсем спокойно, без да трябва да се съобразявате с пътищата, местата за паркиране, навалиците и ограниченията на работното време. Нашият онлайн магазин е отворен за Вас денонощно, всеки ден през годината. Така релаксът и спокойствието започват още с пазаруването. Отпуснете се и влезте.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен