Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Козметика / Козметика за коса
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Elina косата клипове + клипове в 24 той постави 5 см
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Клипове и щипки винаги са необходими за по-дълга коса. Дори умерено кратко прическа се присъжда специална свирка с тези аксесоари. Той осигурява дискретен задръжте 24 Задаване шнола + клипове Черно / кафяви 5 см от Elina.

Скоба или клип - какво е кога?

Разликите са между клип коса и коса клип на този в Размер, но и в начина, по който. Докато скобата се пъха косата между две метални части под напрежение, космите под напрежение се закрепва в клипа. По този начин клипа осигурява твърдо задръжте още по-силна направления. Терминалите може да бъде вмъкната дискретно да се определи губим или твърде къси нишки. Върви добре с клипа, обаче, тази фиксация е да видите по-ясно.

Косата тон върху тон за фина коса дизайн

Черни и кафяви тонове са в тъмна коса дискретно или дори невидими за тази част. В леко косата особено косата клипове чрез ниска дебелина на материала забелязал, едва ли. Клиповете са след това също може да видите, но поради Размер и проста форма дискретно и просто. За да коригирате шнола или скоба, в зависимост от структурата на косата, опитайте да използвате продукт, стайлинг в допълнение. Балсам или спрей също са подходящи, тъй като гел или восък.


Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен