Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Козметика / Козметика за коса
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Elina коса, нокът - lock дълги и буйни коса
Детайли
+

Тази коса нокти в Черно и Браун с размер 8 x 3.5 см всеки напомня на вдлъбнат черупка. Широки скоби са особено подходящи да оправя дълги и буйни косата на гърба на главата.

Стабилна пролетта и извити нокти

Косата нокти се стегнат в косата от силен пролетта, което държи заедно две нокти, както и чрез заоблена. Този индивидуален tines блокировка и Уверете се, че косата не могат да се приплъзват навън. Също така нокът на косата, остава в сила и не се разхлабва в историята на носене. Наблюдавани от извън на клипа изглежда като леко отворен черупка. Пролетта е да видите, но дискретно изчезва през Черно и кафяви colorway.

Особено подходящи за буйна коса

Тази коса нокти за буйна и гъста коса или къдрици са нивата на аналитичност 8 x 3.5 cm и дебелина на сравнително масивна. A голям клип се изисква да водят че много коса, това по-скоро впечатлителен аксесоари в широк кръг от коса в друга едва забележим. С къси или тънки коси препоръчително е да използвате малко по-фините коса, нокти, които след това по-малко на себе си обръща внимание.


Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен