Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 49 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Козметика / Козметика за коса
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina коса, нокът набор от 4 - аксесоари за коса за дълга и къса коса
Детайли
+

Косата нокти са полезен аксесоар не само на дълга коса, също са doctored къси прически с аксесоари за практически коса и стайлинг. Особено дискретен определят цветовете Черно и Браун, той участва в полезна косата нокти в 4.


Косата нокти в дълга коса

Като дълга коса е обобщени до един или повече плитки или носени като updo. Не винаги дължината на косата си за си от това, че всички направления да намери спре напълно и постоянно в прическата. В този случай получи коса нокти в играта и определяне на отделните направления в косата. По-къси ресни или различни дължини на косата разфасовки могат да бъдат интегрирани ефективно и хармонично в фризьорки.

Къса коса - повече стайлинг опции, отколкото си мислех!

Възможности за стайлинг, са в късата коса е по-ограничен отколкото си мислите. Освен традиционните фризьорки с балсам восък или гел нокти коса може да създаде интересни във всички правото места за забавни ефекти. Така един вид updo може да бъде също с къса коса апелирам нагоре или да създадете отделни комбинирана коса дължина. Докато ноктите в кафяво черна коса много дискретен и са почти невидими в леки коса забавен ефект се получават, когато той постави коса, нокти използва 4 като Ловецът.

Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен