Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €

Малко идея е доста голям.

С кръв, пот и сълзи от една малка идея изградихме световноизвестна компания за продукти за дизайн на нокти. Основното за нашата дейност е производството на висококачествени продукти, в съчетание с ноу-хау и най-добрите суровини. Използваме опитността и страстта си за вашето удовлетворение.

Мисия

Дизайнът на нокти е наша страст. Нашата мисия е да предлагаме модерни продукти и да поощряваме и предизвикваме хората. Ние отиваме дори зад ограниченията, за да позволим страстта към дизайна на нокти да се разкрие в нашите продукти и да донесе усмивка на лицето на всеки клиент. We love to see you shine – NDED!

Производство

Извършваме производствените си процеси в съответствие с най-високите стандарти за качество и безопасност. Това което ни различава са непрекъснатото наблюдение на продуктовите линии и оптимизацията на производствения процес. Това отличава и продуктите ни по пътя към по-добро удовлетворение на клиентите ви и е гаранция за взаимния ни успех.

От идея към продукт

Една идея трябва да измине дълъг път преди да достигне клиента под формата на завършен продукт. Отнема много години обсъждане, главоболия и изключителен брой тестове за разработване на първия прототип. Веднъж след като прототипът е създаден и одобрен, е важно да се състави ефективна организация на производство, да се осъществят маркетинговите идеи и да се разреши всеки аспект на бизнеса. Вярваме, че това е което ни превърна във водещ производител за студия за маникюр и търговци на дребно, само за няколко години!

Съществено е качеството

Ние не работим на парче и не възлагаме производството си на други. Предпочитаме да разчитаме на служителите си и това ни носи дивиденти. Висококачествен процес на производство и приятна атмосфера на работа осигуряват недостижимо добър краен продукт за потребителя. А ние винаги поддържаме ниво.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен