Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €

Търговски марки

Предлагаме ви обширен асортимент от най-разнообразни, патентовани и качествени международни марки като Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery и много други. Открийте вашите любими продукти сред над 8000 търговски артикула. Изпращаме нашите продукти в различни разфасовки, така че може да откриете размера, който ви е необходим. Разгледайте спокойно нашия магазин и ще бъдете очаровани.

nded

nail design exclusive discovery

Нашата собствена търговска марка - високо качество на по-ниски цени. Идеална за начинаещи маникюристи, студия за маникюр и търговци на дребно. Възползвайте се от интензивните изследвания и най-висока степен на грижа, които подчертават широкия асортимент на сериите продукти nded.

American-Line

Simply the best

Мотото тук е луксът на върха на пръстите ни. Глезете ноктите си и тези на вашите клиенти с най-доброто от изследването на American. Интензивното сътрудничество между отдела за изследвания и доказани дизайнери на нокти превърнаха тази търговска марка в лукса, който е днес. Мечта за всеки любител на дизайна на нокти, защото с нашия American Line , дизайнът на нокти се превръща в изкуство.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Качествена търговска марка, устремена към света. Нашият известен Euro-Line е водещ продукт, който се използва и продава по света. В изследването тук сме вложили и сърце, и душа , за да отговорим на най-високите изисквания на днешната индустрия за дизайн на нокти. Ще бъдете доволни и очаровани от лесното използване и брилянтните резултати. Качество на недостижими цени - това също ще възхити вашите клиенти.

Nail-Eon

Quality is our passion

В допълнение към високото качество и техническата иновация, ние също така осигуряваме и отличен гел лак с всички аксесоари. Всичко е по последна технология и се базира на най-новите изследвания. Всички NAIL-EON уреди са изпитани от TÜV-SÜD и са произведени съгласно най-високите стандарти. NAIL-EON предлага 3-годишна гаранция за всички уреди.

От най-добрата пила за нокти до най-новата UV лампа, ние предлагаме всички технически уреди, от които се нуждаете за професионален дизайн за нокти. Всички наши продукти са сертифицирани от TÜV-SÜD с утвърдено качество и гарантирана удовлетвореност. Изпитани и тествани лично от нас, с признато отлично качество.

Нашият гел лак придава неустоим чар на вашите нокти. Изследване и търпение са в основата на разработването на продукта, за да ви позволят да се възползвате от неговата продължителна интензивност. И въпреки здравината му, ние предлагаме продукти, с които можете деликатно да го отстраните от ноктите си. Един важен елемент в нашите изследователски усилия.

Vylet Nails

Award winning nails

Нашата серия Vylet Nails отговаря на най-високите стандарти и е представена в голямо разнообразие. Нашите изследвания обединяват качество и перфектност в три продуктови серии.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution за дизайнери на нокти, които отдават голямо значение на лесното използване и изключителната трайност. Създайте революция в дизайна на нокти и популяризирайте името си с нашия гел.

Vylet Nails Elements

Наградете себе си и вашите гости с естествения, обикновен блясък на нашите серии Vylet Nails Elements . Природата и класиката са обединени в една голяма селекция от продукти. Възползвайте се от опита на доказани дизайнери на нокти, които са вложили максимално знанията си в изследването на тези продукти.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Украсете ноктите си и тези на клиентите си с истинско холивудско докосване. С нашата ефектна линия от продукти за студио Vylet Nails няма ограничения за вашето въображение. Години изследвания се отплащат с вълшебство върху ноктите ни и усмивка на лицата ни.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен