Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 119 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Добре дошли в ноктите си салон nded

Ако ноктите дизайн дилъри

Насладете се на предимствата. С висококачествени марки и продукти.

Нека не пропускайте шанса и се нокти дизайнер. Сложено е начало, така че може би мобилен салон нокти във вашия район, докладват за да получите индустриална база на клиентите, за да се изгради, да се развива. Със себе си се разглежда като партньори, не е проблем.

За лизинг търговска собственост, не се изисква за мобилен салон на ноктите, така че можете лесно да започнете в дома си на малкия бизнес.

качеството се поддържа

С патентована частен етикет и маркови продукти.

С нашите патентовани марки NAIL-EON, nded, YOUMAXX, Lavera, Nail Design Exclusive Discovery и Euro-Line и маркови продукти като American-Line, KONAD, Elomed, Hartmann, promed, Elina и Vylet-Nails Ние сме качество отпред. Над 150000 доволни крайни клиенти и над 13000 дилъри в 240 страни говорят ясно.

ползите

Шест причини да станете наш партньор.

1Създава без етикети стоки

Предимството на без етикети продукт Ви предлага чудесна възможност да станат активни като продавач на пазара. Така, вие може да осигури на стоки с етикети и след това ги предлагат без ограничения. Всички необходими информационни листове за безопасност или съставки, може да бъде предоставена от нас в рамките на кратък период от време.

2Вашият етикета на нашите продукти

Желаете ли да предложите нашите първокласни продукти на вашите клиенти с ваш собствен етикет? Това не е трудно, тъй като ние предлагаме и услуга за отпечатване и поставяне на етикети с търговски имена или имена по ваш избор на продуктите. Нека нашите продукти допринесат за вашия успех. Също така можем да ви изпратим стоки без етикет, на които да поставите свой собствен етикет.

Nagellack

3Нашата марка - вашето студио

Планирате да обновите вашето студио или да отворите собствено студио за маникюр? В такъв случай можете да разчитате на нас! С нашите търговски марки не само идеално можете да оформите вашето студио, но също така и да поставите основите на препозоциониране на продуктите и да си създадете допълнителен източник на доходи.

4отделни цени дилър

Търговците могат да получат преференциални цени за много елементи и по този начин имат за препродажба на по-добри начини да направят своите цени. В големи количества може да се постигне чрез приемане на диференцираните ставки допълнителни отстъпки.

Nagellack

5големи суми на собствената си бутилиране

Ако сте приели големи количества в диапазона от 1000ml - 200l даваме салон нокти възможност да бутилира продукта сами. Това дава възможност за значителни печалби в моделирането и продажба на позиции в козметичния салон.

6разпространяваме нашите - вашите продукти

Можете да продават продукти директно в козметичния салон или процес. С достъп до търговски портали и онлайн пазари, като например ИБей или други доставчици, вие също имате възможност да предложите вашите стоки навсякъде в мрежата, така че да се постигне широк обхват на клиентите. Колкото по-голям достъп на клиента до по-голям шанс за победа.

Лак за дилър на изкуство в света

Станете част от нашата мрежа от нокти салони

Ако ноктите дизайн дилъри

Осмели се да предприеме следващата стъпка.

Самостоятелно заети направи

С нашите продукти с високо качество, ще създадете успешен и гладък старт на Selbständigkleit, за да убеди така все повече и повече клиенти за вашите способности. Можем да ви предложим всичко необходимо за успешен старт в ноктите студио.

Дилъри

Ако работят козметичния салон или да продават елемент в козметиката ни изпратите за безплатна регистрация в нашия магазин на бизнес лиценз и ние конвертирате сметката си, за сметка търговец на дребно. След това имате описаните по-горе предимства на нашите дилъри магазини без никакви ограничения.

Откритите марки студио

Ако желаете да отворите реномирано студио, то ние сме тези, които търсите. В нашия магазин можете да изберете сред над 8000 търговски продукта. Ние сме водещ производител на качествени търговски марки за дизайн на нокти за студия за маникюр и търговци на дребно. С наша помощ можете да получите висококачествени продукти и тригодишна гаранция на цялото оборудване.

Желаете ли да продавате ваша собствена марка? Ние можем да ви помогнем. От нас можете да закупите неетикирани продукти, на които по-късно да поставите ваши собствени етикети. По заявка можем да напълним вашите собствени бурканчета и шишенца. Освен това можете да предлагате нашите качествени патентовани международни търговски марки във вашето собствено студио.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен