Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 49 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Акрил / Акрилни прах
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Vylet-Nails съставляват акрилен прах - луксозни акрилен прах - покритие камуфлаж акрилен прах цвят - акрилни пигмент прах гол
Детайли
+

С нашите Vylet-нокти акрилни цветни прах Ние донесе много високо качество акрилни прах на пазара, който не убеден само от интензитета си цвят, но също така и поради нейната особено сцеплението на ноктите без да се скъса, да се разхлабят или счупване. В допълнение, че прах поради от нас като производителя внимателно избрани съставки, има специална защита на Кавалиърс. Това защитава естествени и изкуствени нокти от оцветяване от цигарения дим и от естествена и изкуствена светлина например, в Солариум могат да възникнат. Както можете да видите, този продукт има всичко и е всестранно талант. Лесен за използване, тя може да бъде като също така се прилагат други акрилни продукт и използвате. Ние ви предлагаме Прах 30 g или съхранение размер 500 g. Можете да превключвате между момента 4 Изберете цветове - предлаганите тук мечтата на Ориента, летен бриз, бледо Розово или пудра захар Петдесетница. Няма значение за кой прах е Решете, ноктите ви ще бъде Ловецът. Смесете праха с Acrylliquid в контейнер, специално подходящи. Формата след това Акрил четка сферични маса и ги носят на Ноктите. Започнете веднага с моделиране. Следните сушене много бързо във въздуха така че бързо начин на работа е необходимо. На най-високата точка на моделиране трябва да бъде там, където на прехода на съвети, за да Естествени нокти е C-крива.

Печат
+
Инструкции
+

1. Стъпка: Избутайте кожичките и матирайте ноктите.

2. Стъпка: Наместете изкуствения нокът върху естествения.

3. Стъпка: Нанесете върху изкуствения нокът малко лепило за нокти  и го залепете.

4. Стъпка: След като сте залепили всички изкуствени нокти, скъсете ги до желаната от Вас дължина.

5. Стъпка: Внимателно изпилете прехода от изкуствения към естествения нокът. В никакъв случай не пилете естествения нокът.

6. Стъпка: След като сте изпилили всичко необходимо, премахнете образувалия се прах и нанесете основата върху Вашия естествен нокът.

7. Стъпка: Изсипете акрилната течност в приложения смесителен съд.

8. Стъпка: Потопете приложената към комплекта четка за акрил в смесителния съд.

9. Стъпка: След като четката е напоена с течността, можете да започнете да създавате форми с топчето.

10. Стъпка: Ще се сдобиете с акрилните топчета, като потопите четката в праха и изчакате, докато праха се смеси с течността.

11. Стъпка: Нанесете топчето върху нокътя и оформете Вашата ноктопластика.Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен