Ние Ви подаряваме разходите за доставка! От поръчка на стойност 119 € * само за доставка чрез DHL за

Категории

Продуктите, отбелязани с това лого са били сертифицирани от TÜV Süd.

Вие сте тук: Акрил / Акрилни прах

Акрилни прах

В акрил е от картината отдавна е известен. Той е невероятно силна и стабилна, прави цветовете и формите в безкраен брой вариации и може да се работи сравнително лесно. Акрилни ноктопластика могат да се образуват - най-студия работят с акрилни нокти, тъй като това американската тенденция е пристигнал тук. Акрилни нокти се препоръчват особено когато ноктите са изложени на по-голяма трудност - дълго и интензивно да пише на компютър, например. Как гел нокти акрилни нокти трябва също да бъде преразгледано след 3-5 седмици - на интервали, които не са различни.

В момента можете да намерите на нашите страници, различни видове акрилни прахове и гелове от акрилни ноктите, като и двата големи и малки пакети могат да бъдат закупени. В диференцирано ценообразуване прави продукти за частни клиенти / частен клиент толкова привлекателен, колкото за ноктите салон, който се възползва от относително по-евтини големи размери ред. Големите кофи, бутилки и метални кутии не са много привлекателни. Въпреки това, дават възможност за прехвърляне на по-малки съдове, които правят работни места в естетически ноктите салон. Всички големи пакети позволяват лесно пълнене и се отваря и затваря многократно, така че продуктите могат да бъдат използвани в продължение на дълъг период от време. Разбира се, нашите продукти съответстват на дизайна на акрилни нокти с европейските стандарти - те са с високо качество и напълно безопасни.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен

Не предмети могат да бъдат намерени отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, изберете различна дума за търсене и опитайте отново.
Имате ли предложение за нов елемент? Вие сте добре дошли да споделите с нас.