Ние Ви подаряваме разходите за доставка! От поръчка на стойност 119 € * само за доставка чрез DHL за

Категории

Продуктите, отбелязани с това лого са били сертифицирани от TÜV Süd.

Акрилни течности

Красивите нокти не трябва да бъдат като блян от миналото.Дори силните и здрави нокти след удължаване са изложени на сурови условия и се нуждаят от нежна любяща грижа. Кой не би искал да подобри това?Изкуствените нокти може да са чудесна алтернатива докато твоите достигнат определена дължина. Красивите ръце са много важни за външния вид.Дори и да не си професионалист трябва да пробваш nail art дизайн поне веднъж. Нашият Vylet Nails акрил е подходящ продукт с високо качество. Vylet Nails  акрил Прах (акрилен прах) е само един пример.Лесен е за използване,спира пожълтяването и превръща ноктите в истински ловци на очи.Продуктът е савместим с Vylet Nails течен акрил.И двата продукта са подходящи за използване дори и в най-добрите козметични салони.

Vylet Nails течен акрил има слаб мирис.Друг пример е Vylet Nails акрил Primer(течна основа),koйто е изключително подходящ за проблемни нокти,зашото засилва слепването между нокътя и използваният UV гел на 100%.Повдигането вече е част от миналото!


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен

Не предмети могат да бъдат намерени отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, изберете различна дума за търсене и опитайте отново.
Имате ли предложение за нов елемент? Вие сте добре дошли да споделите с нас.